Cautare

5302 de rezultate pentru "titularizare 2009 galati" (3.71 secunde)
Astfel, in cele doua colegii senatoriale din municipiul Galati vor candida: consilierul judetean Paul Ichim, seful Sectiei Chirurgie de la Spitalul de Urgenta, si directorul general al clubului de fotbal Otelul Galati, consilierul local Marius Stan. ... Pentru cele patru colegii de deputati din municipiul Galati vor candida:
Liberalii galateni au decis ca doctorul Dumitru Cristea, presedintele Colegiului Medicilor din Galati, sa candideze in Colegiul nr. 4 pentru Senat din municipiul Galati la alegerile parlamentare.
In frunte cu prim-vicepresedintele Mircea Toader, acestia s-au prezentat ieri la Biroul Electoral Judetean Galati cu listele de candidati, unde au fost verificate de judecatoarea Liliana Mandroiu. In termen de 48 de ore reprezentantii PDL Galati trebuie sa depuna aceleasi documente si la Judecatorie.
Pana ieri isi depusesera listele de candidati la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Galati doar partidele parlamentare, respectiv PDL, PSD care este in alianta cu PC, PRM si UDMR.
Biroul Electoral Judetean Galati a stabilit un coeficient electoral al judetului prin impartirea numarului total de voturi valabil exprimate la numarul de mandate de senator sau de deputat care revin judetului.
Evolutia ratei somajului, noul sistem aplicat pentru retete compensate si gratuite, identificarea agentilor economici care folosesc forta de munca la negru, precum si problemele cadrelor didactice au reprezentat principalele subiecte discutate in cadrul Comisiei de dialog social Rata somajului, in scadere Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Elena Palimaru, a prezentat evolutia ratei somajului din primele 3 luni ale acestui an, care a fost de 9,8% in luna ianuarie si a ajuns in luna martie la 9,6%.
Acesta este bilantul provizoriu al distrugerilor produse de grindina, ploi si inundatii in judetul Galati in ultima luna de zile, pagubele fiind estimate la aproximativ 20 de miliarde de lei Ploile torentiale au provocat de departe cele mai multe pagube detinatorilor de terenuri agricole din judet, afectind 2.175 ha, conform estimarilor efectuate de specialistii in teritoriu ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati a inceput recent verificarea celor 32 de societati comerciale care au luat in anul 2001, in baza Legii 1 din 1991, credite in valoare totala de 39,249 miliarde de lei pentru a constata daca firmele respective au indeplinit obligatiile ce le reveneau potrivit actului normativ Din cele 12 firme controlate pina acum, inspectorii AJOFM Galati au descoperit faptul ca doua dintre ele, Melcret AT SRL si Larissa SRL, nu au respectat una din conditiile impuse pentru obtinerea creditului, respectiv sa mentina timp de 3 ani toti somerii pe care i-au angajat in momentul primirii imprumutului.
Aceasta este previziunea reprezentantilor Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM) Galati vizavi de ce se va intimpla cu firmele galatene dupa eventuala aderare a Romaniei la Uniunea Europeana.
Platforma siderurgica s-a aflat in perioada 24-30 iunie in focul controalelor comisarilor Garzii de Mediu Galati, care au verificat modul in care se respecta prevederile privitoare la protectia mediului, precum si stadiul si modul realizarii masurilor cuprinse in programul de conformare, anexa la contractul de privatizare al combinatului In urma verificarilor efectuate, comisarii Garzii de Mediu Galati au dat cite un avertisment lui Mohordea Irimia, sef de sectie la UCC, precum si directorului adjunct al UAF, Neacsu Mitica.
Initiativa prefectului de a cere ajutor firmelor de constructii din Galati nu a ramas fara raspuns Reprezentantii firmelor de constructii din Galati au raspuns solicitarii prefectului de a-i ajuta cu materiale de constructie pe sinistratii din judet.
Neintelegerile dintre sindicatul “Farul” si AFDJ Galati provoaca valuri puternice. ... Conform declaratiilor liderului de la “Farul”, Stefan Frunza, intr-o nota emisa de ministrul Transportului se arata ca pentru anul 2005 nu au fost prevazute reduceri de personal la AFDJ Galati.
"Voi prezenta punctul de vedere oficial al Primariei referitor la rezultatele investigatiei facute de Consiliul Concurentei, care a stabilit faptul ca Mittal Steel Galati trebuie sa achite municipalitatii 371,672 miliarde de lei vechi.
Intrarea cluburilor de fotbal din Galati, ca si a celorlalte, in vizorul Fiscului s-a datorat debitelor cu multe zerouri in coada inregistrate de acestea catre bugetul statului, fapt care a stirnit nemultumirea presedintelui ANAF, Sebastian Bodu.
Directorul adjunct din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Profira Onode, ne-a declarat ca producatorii care si-au asigurat culturile trebuie sa depuna documentatia in termen de 60 de zile de la data adoptarii reglementarii amintite, respectiv 20 noiembrie.
Aceasta este afirmatia presedintelui Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), Gheorghe Tiber, in privinta actiunii introduse in instanta de catre Mittal Steel Galati prin care Combinatul a cerut anularea hotaririi judecatoresti de infiintare a sindicatului.
Dupa ce timp de mai multe luni activitatea Santerului Naval Damen Galati a fost partial paralizata, navalistii au lansat ieri la apa un vas in valoare de 18,5 milioane de euro si un remorcher.
Inspectorul sef al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Galati, Marioara Gatej, ne-a facut cunoscut faptul ca, dintre cele 11 societati comerciale verificate, 10 au fost amendate cu o suma care a depasit 4.130 de lei.
985 de galateni si-au gasit un job in luna iunie, acest numar fiind cel mai mare comparativ cu cel inregistrat la acest capitol in cursul lunilor trecute ale acestui an, potrivit statisticilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati Potrivit directorului executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu, in luna iunie s-a inregistrat un virf in privinta angajarilor comparativ cu lunile anterioare ale acestui an.
Stadionul din Ivesti a fost indicat drept sediu social de catre un rrom intreprinzator care si-a infiintat o firma, aceasta este constatarea la care au ajuns inspectorii financiari galateni in urma controalelor efectuate la societatile din aceasta localitate Firmele infiintate de locuitorii din anumite localitati din judetul Galati, cum ar fi de exemplu cei din Ivesti, au fost luate la bani marunti de catre inspectorii financiari din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Galati.
google-analytics.com